Uw merknaam registreren?

 

Bij Finnian & Columba Advocaten helpen wij u graag met uw merkregistraties.

De registratie van uw merk is een belangrijke beslissing (en investering). Wij staan u graag bij met praktisch advies over de keuze van uw merk (woordmerk of logo), de beschikbaarheid van uw keuze, de relevante geografische bescherming (bijvoorbeeld: Benelux of EU merk), de keuze van de klassen van goederen of diensten die beschermd moeten worden, en de praktische afhandeling van de registratieprocedure.

Wij hebben ook jarenlange ervaring als advocaten en juristen met het onderhandelen van opposities (als een ander bedrijf bezwaar aantekent tegen uw merkaanvraag), en met het succesvol afhandelen van procedures over merken voor het EUIPO (Bureau voor de Intellectuele Eigendom van de Europese Unie), het BBIE (Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom) en de Belgische rechtbanken.

Onze aanpak hierbij is steeds dat procedures best vermeden worden en dat onderhandelingen alle kansen moeten krijgen om tot een aanvaardbare oplossing voor de betrokken partijen te komen.

U kan ons ook contacteren voor het onderhandelen en opstellen van licentiecontracten (waarbij u gebruiksrechten op merken afspreekt met derde partijen).

Lees hier voor meer informatie i.v.m. merkenrecht.

Wil u uw naam of bedrijfsnaam als merk deponeren of heeft u andere vragen rond merken (bijvoorbeeld merkinbreuken, merklicenties, kosten voor een merkregistratie, enz.)?  Aarzel niet ons te contacteren!

Finnian & Columba

Advocaten Merkenrecht