Bart Van Besien Lien Van de Kelder Advocaat intellectuele eigendom

Finnian & Columba is een jong kantoor van advocaten en juristen/bemiddelaars. U kan bij ons terecht voor juridische bijstand rond intellectuele eigendom en mediarecht. Dit houdt o.a. in auteursrecht, merkenrecht, domeinnamen, privacy, nieuwe technologieën, e-commerce, IT & software, contracten, enz.

 

Wij leggen ons toe op o.a. de creatieve sector (kunst, media, muziek, entertainment, fotografie, enz.); pers & journalistiek; IT & software; e-commerce & innovatie (o.a. start-ups, deeleconomie, enz.).

 

Bart Van Besien is advocaat intellectuele eigendomsrechten en werkte ook jaren als bedrijfsjurist voor een IT bedrijf in Dublin en als universitair onderzoeker rond mediarecht en auteursrecht (ULB en UC Berkeley).  Meer info en contact 

 

Lien Van de Kelder is jurist en erkend bemiddelaar met specialisatie in intellectuele eigendom. Lien werkte voorheen ook als advocaat, bedrijfsjurist en kabinetsmedewerker. Daarnaast is Lien ook actief in de media.  Meer info en contact 

 

Bent u geïnteresseerd om te weten hoe wij aan onze naam komen? Lees hier meer over de  geschiedenis van ‘Finnian & Columba’.

 

Bent u nieuwsgierig naar de missie en visie van ons kantoor? Lees hier meer over onze aanpak en filosofie.

 

Wij zijn lid van verschillende nationale en internationale verenigingen, o.a. AIPF (International Association of Intellectual Property Law Firms), IP Lawyers Network, BMM (Benelux Vereniging voor Merken- en Modellenrecht), BVA (Belgische Vereniging voor het Auteursrecht), IAL (Institute of Art & Law), IAPP (International Association of Privacy Professionals), VOKA (Vlaams Netwerk van Ondernemingen), enz.

 

Finnian & Columba

K. De Deckerstraat 20A, 2800 Mechelen

info@finnian.be

Tel.: +32 15 29 42 57

BTW/TVA/VAT  BE 0708.952.907


Derdenrekening advocaat: IBAN BE14 6304 2668 6083 (BIC: BBRUBEBB)